DUBAI I QATAR 2022 - SVJETSKO PRVENSTVO U FUDBALU

Aranzman: Qatar 2022

Datum: 22.11.-01.12.2022

Prevoz: avion

QATAR 2022

SRBIJA – BRAZIL

SRBIJA - KAMERUN

DUBAI  ABU DABI
DIREKTAN LET IZ TIRANE NA ABU DABI
22.11.-01.12.2022 
CIJENA: 2150€ - sa uracunatim taksama


(lokalni vodic, obilasci po programu,  9 nocenja sa doruckom u hotelu sa 4*,avio karte,  transferi)  

                               HOTEL: SIGNATURE 1 TECOM – na odlicnoj lokaciji               

Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima.Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

Program putovanja:
1 DAN. 22.11.2022- PODGORICA-TIRANA-DUBAI/Sastanak grupe  u  08h kod Delte na strani Zare. Transfer do aerodroma u Tirani. Let za Abu Dabi je u 12:40h. Dolazak u Abu Dabi je u 20:50h. Transfer do Dubaia. Smjestaj u hotel. Nocenje.

2.DAN. 23.11.2022 – Dubai/Dorucak. Odlazak na  petocasovno    razgledanje  Dubaia u pratnji vodica u podnevnim casovima tokom kojeg cete vidjeti  prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg cemo napraviti pauzu za kratku posjetu I fotografisanje, Burj Khalifa – najvisa zgrada na svijetu. Obici cemo Palm Island Jumeirah (8. Svjetsko čudo svijeta), Jumeirah Medinah trzni centar, Dubai marinu, najvecu marinu na svijetu.Slobodno vrijeme. Povratak u hotel.   Nocenje.

3.DAN 24.11.2022 DUBAI – DOHA-  DUBAI

Dorucak. Slobodno vrijeme. Transfer do aerodroma. Let za Dohu. Po dolasku u Dohu transfer do stadiona na kom ce se odrzati fudbalska utakmica  SRBIJA – BRAZIL. Po zavrsetku utakmice transfer do aerodroma u Dohi. Let za Dubai. Po slijetanju u Dubai transfer do hotela. Nocenje.

 

4. DAN 25.11.2022 – DUBAI

Dorucak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Nocenje.
 

5.DAN. 26.11.2022 DUBAI - ABU DABI/

Doručak .Fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi u pratnji vodica. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme.Povratak za Dubai. .  Možete posmatrati kontraste stare I nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubaia, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda... Povratak u hotel. Nocenje.

6.DAN. 27.11. DUBAI/ - KRSTARENJE /Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival Cityu, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide - veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima odlazak na krstarenje - romantična plovidba modernom jahtom u Dubai marini, najvecoj na svijetu uz tradicionalnu večeru (fakultativno) Nocenje.

7. DAN 28.11. DUBAI – DOHA – DUBAI

Dorucak. Slobodno vrijeme. Transfer do aerodroma. Let za Dohu. Po dolasku u Dohu transfer do stadiona na kom ce se odrzati fudbalska utakmica  SRBIJA – KAMERUN. Po zavrsetku utakmice transfer do aerodroma u Dohi. Let za Dubai. Po slijetanju u Dubai transfer do hotela. Slobodno vrijeme. Nocenje.

8.DAN. 29.11.2022 DUBAI - BURJ KALIFA - JEEP SAFARI/Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili posjeta najvisocijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi (individualan odlazak i povratak). U poslijepodnevnim casovima (15:00h) odlazak na fakultativni izlet DZIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 6 osoba, a svi vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai oko 21h. Nocenje
 

9.DAN 30.11.2022 – DUBAI –MIRACLE GARDEN – GLOBAL VILLAGE

Dorucak. Slobodno vrijeme. MOgucnost organizovanja fakultativnog izleta MIRACLE GARDEN I GLOBAL VILLAGE.Polazak iz hotela oko 14h. Na ovom izletu cemo posjetiti dvije znacajne atrakcije Dubaia, Miracle Gardens i Global Village.  Da li ste nekad zamišljali kako izgledaju rajski vrtovi...

Zaista, sve umijeće vrtlara, svo bogatstvo vladara Dubaija, sva moć, raskoš, želja za isticanjem i ekstravagancijom vidi se ovde...U sred pustinje, na mjestu gdje je nekada bio suv pustinjski pijesak niklo je ovo šarenilo boja i bogatstvo mirisa...a da i čulo sluha ne bi bilo zapostavljeno, tu je i saksofonista čija muzika odjekuje baštom... Miracle Gardens – je najveci cvjetni vrt na svijetu napravljen od prirodnog cvijeca. Ovaj park ima preko 110 miliona cvijetnih vrsta koji su rasprostranjeni na 72 000 metara kvadratnih I oblikovani u razlicitim oblicima. Ovaj vrt je poceo sa radom 14 Februara  2013 godine na Dan Zaljubljenih.Nakon posjete Miracle Garden-u slijedi obilazak Global Village.  Global Village je jos jedna od mnogih popularnih atrakcija Dubaia, gdje su na jednom mjestu  napravljeni paviljoni predstavljajuci svoje drzave sa njihovim prepoznatljivim znamenitostima, hrani, proizvodima I kulturnim posebnostima.  Ideja tvoraca Dubaija je bila da spoje sve ljude na jednom mjestu, da sve ljepote svijeta donesu u ovaj grad..zašto ići u Irak,Iran, Kinu, afričke zemlje kad se sve ono što nude nalazi na jednom mjestu...Tako su stvorili Global Village-globalno selo. Sve važne države svijeta predstavljene su ponekom zgradom.Ona predstavlja kapiju, unutar čijih se zidina krije tržnica gdje možete pronaći proizvode vezane za datu državu-nacionalnu odjeću, hranu, začine, čajeve...

10.DAN 01.12.2022  - DUBAI-TIRANA-PODGORICA/

Doručak . Slobodno vrijeme. Transfer do aerodroma u Abu Dabiju u 17h. Let iz Abu Dabija za Tiranu u 21:25h. Slijetanje na aerodrom u Tirani u 00:15. Transfer do Podgorice. Kraj programa.
 
 
U CIJENU ARANZMANA JE UKLJUCENO:
- avio prevoz Tirana – Abu Dabi-Tirana sa ukljucenih 10kg rucnog prtljaga po osobi
- transfer od aerodroma u Abu Dabiju   do hotela u Dubaiju I obrnuto
- 9 noćenja  sa  doručkom u hotelu sa   4*  Signature 1 Tecom
-poludnevni obilazak Dubaia u pratnji lokalnog vodica na nasem jeziku
-pratilac grupe iz agencije
-lokalni vodic na nasem jeziku
-transfer Podgorica-Tirana-Podgorica

-avio karte I transferi na relaciji Dubai – Doha - Dubai

U CIJENU ARANZMANA NIJE UKLJUCENO:
-medjunarodno putno i zdravstveno osiguranje - 20€

-ulaznice za utakmice (obezbjedjuje agencija)
-cekirani prtljag od 20kg
-fakultativni izleti I ulaznice (za fakultativne izlete potrebno se prijaviti 15 dana prije polaska)
turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) - u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 5.5 USD) - po sobi po noći;

- Doplata za jednokrevetnu sobu 680€

Napomene:
- Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednu sobu, pa se u tom slucaju vrši upit kod hotela
- Dodatni ležaj u dvokrevetnoj sobi se radi na upit
- Jednokrevetne sobe se rade na upit

Način plaćanja:
-mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 250€, a zadnju ratu 10 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod banaka


Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE MONTESOL TRAVEL SA BROJEM LICENCE 320 IZDATE OD MINISTARSTVA TURIZMA I ODRZIVOG RAZVOJA i sastavni su dio ugovora o putovanju.

 

NAPOMENA:

- Za ovo putovanje potreban je negativan PCR test na COVID19 ne stariji od 48h; ili primljene dvije doze vakcine

- U slučaju pozitivnog PCR testa putnik je dužan platiti samo realno učinjene troškove organizacije putovanja;

- U slučaju da putnik tokom putovanja oboli od koronavirusa putnim zdravstvenim osiguranjem se pokrivaju troškovi karantinskog smještaja, liječenja i povratnog leta za novi datum, nakon ozdravljenja;

- Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 6 mjeseci od završetka putovanja;

 


PARTNERI
  • www.filiptravel.rs/
  • www.1atravel.rs
  • www.costacruise.com
  • www.alitalia.com
  • www.airserbia.com
  • montenegroairlines.com
  • www.msckrstarenja.com
  • www.turkishairlines.com